maanantai 6. tammikuuta 2014

Työssäoppimista Herkku ja Lahja Murenassa

7 viikkoa työharjoittelun parissa Herkku ja Lahja Murenassa on ohitse. Aika kului todella nopeasti erilaisia töitä tehdessä. Työporukka oli mahtava ja oli hienoa olla osa tämän vuotista Joulun 2013 Herkku ja Lahja Murenan "Dream -tiimiä"!

Työssäoppiminen koostui sekä asiakaspalvelutehtävistä, tuotekuvauksista, paketoinnista, tuotteiden esillepanosta ja sen suunnittelusta. Oli hienoa saada kokemusta erikoisliikkeen toiminnasta ja olla antamassa oman panoksensa sen toimintaan.

Kuten olen aikaisemmissa kirjoituksissani maininnut Herkku ja Lahja Murena on liike Salon keskustassa, jossa on myynnissä sekä sisustustavaroita että elintarvikkeita. Tämän joulun hittituotteena voidaan mainita Opaliinan jouluglögi, joka on salonseutulaista alkuperää ja lähituote. Tämän vuoden teemanahan oli "Joulu löytyy Salosta"! Liikkeessä oli myynnissä myös monia muita glögi -merkkejä, jotka myös olivat erittäin suosittuja tänä jouluna. Erilaiset suklaat, mantelit ja makeiset tekivät myös kauppansa tänä vuonna.
Liikkeen valikoimista löytyy myös mm. italialaisia herkkuja, joista loihdittiin erilaisia herkullisia lahjapaketteja asiakkaille. Myös kotimaiset esim. Tertin kartanon herkut kuten näkkileipä, sinapit ja erilaiset hyytelöt löisivät itsensä paketteihin.
Tertin kartanon sekä myös Malmgårdin herkkuja löydät liikkeestä ympäri vuoden kuten myös erilaisia kotimaisia juustoja ja makkaraa. Täman vuoden hittinä juustoista oli sinihomejuusto.

Sisustustuotteista joulun hitteinä olivat tontut sekä pöllötyynyt.



Liikkeessä on suuri valikoima lasten tuotteita, joista löytyy ideoita lahjoista, lastenhuoneen sisustukseen sekä synttärikutsuihin.

Sisustustuotteista liikkeen valikoimaan kuuluu myös mm. erilaiset ruukut / purkit, kynttilä ja niiden aluset, astiat, lautasliinat ja keittiöpyyhkeet. Joulun aikaan sieltä löytyy myös suuri valikoima piparkakkumuotteja, jotka myös olivat tänäkin vuonna suosittuja. 

Liikkeen esillepano muuttui jonkin verran täksi jouluksi, kun aikaisemmin myymälätilassa olleet 2 pöytää korvattiin lavoista tehdyillä esillepanopöydistä 


Myös myymälätilassa olleiden hyllyjen paikkaa hiemann muutettiin, näin saatiin myymälään vähän enemmän kaivattua lisätilaa. Tuotteet ovat esillä myymälätilassa hyllyillä, jotka sijaitsevat pääosin myymälätilan "reunoilla".

Herkku ja Lahja Murenalla on omat facebook-sivut jolla kerrotaan uusista tuotteista tai tarjouksista ja joulun aikaan sieltä löytyi myös joulukalenteri, joka piti sisällään erikoistarjouksen kullekin päivälle.

Vielä on mainittava yksi asia, miksi Herkku ja Lahja Murena on omanlainen erikoisliike Salossa. PERJANTAIKASSI. Tämä kassi sisältää joka viikko yhden aterian valmistusohjeet ja tarvikkeet. Kassista löydät reseptin ja kaikki tarvittavat aineet. Perjantaikassin ruoka-annos ilmestyy aina torstai- aamuisin yrityksen facebook-sivuille.  

Työssäoppimispaikkana Herkku ja Lahja Murena oli monipuolinen ja työntäyteinen, josta sain mukaani myös jotain ehkä odottamatonta mutta kestävää ja pitkäaikaista, nimittäin ystäviä. Kiitos teille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti