maanantai 6. lokakuuta 2014

2. viikko Ylhäisten Sisustustehtaalla

Toinen viikko meni taas todella nopeasti töitä tehdessä. Alkuviikosta keskityin Kuiron Leipomon facebook -mainontaan, koska leipomon uudet tilat avattiin 1. lokakuuta. Leipomon reilu viikko sitten avatut facebook- sivut ovat keränneet todella hienosti tykkääjiä ja olemme saaneet mahtavissa määrin kommentteja kahvilasta.
Leipomon facebook -sivulle on tarkoitus luoda omanlainen, uusi ilme kuvien ja markkinointimateriaalin perusteella. Alla oleva kuva poimittuna facebook -sivulta.Loppuviikon aikana töitä tuli tehtyä sekä konttorin että myymälän puolella. Konttorin puolella keskityin kuvien muokkaukseen sekä selaamiseen verkkokauppaa varten, jota on tarkoitus jatkaa seuraavan viikon puolella. Myymälän puolella leikkasin sekä kanttasin mattoja ja autoin asiakaspalvelussa.

Sain myös opastusta / koulutuksen Sisustustehtaan ompelijalta, miten verhokankaaseen saadaan tehtyä erikokoisia ja tasaisia poimuja.

Kun verhokangas on ommeltu verhon muotoon / pituuteen, sen yläreunaan ommellaan laskostustankonauha, joita löytyy myös eri levyisinä. Monsoon on leveä, alto on keskikokoa ja kolmas koko on kapea. Kun nauha on ommeltu kiinni kankaaseen verhotanko pujotetaan nauhassa olevien "säikeiden" välistä, jolloin kangas poimuttuu tasaisesti verhotangolle. Alla vielä kuvia nauhasta.


Työviikot tosiaan sujuu vauhdikkaasti ja monenlaisten työtehtävien parissa...Ja samalla tulee opittua myös uusia taitoja, joista uskon olevan myös hyötyä Visualistin tehtävää ajatellen...!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti