perjantai 8. marraskuuta 2013

Ratian lyhdyt

Kuten aikaisemmin blogissani mainitsin saimme Design Hill:ltä toimeksiannon koskien RistoMatti Ratian lyhtyjä. Tehtävä oli kuvata "fiiliskuvia" lyhdyistä, jotka meillä oli Saaristo -sarjaan kuuluvat mustat lyhdyt.
Ensimmäisen lähdimme tutkimaan "Ratian maailmaa" ja tutkimme millaisia nykyiset kuvat lyhdyistä olivat, jonka jälkeen aloimme suunnittelemaan millaista tunnelmaa halusimme kuviimme. Tarkoituksena oli kuvat kesä/mökki sekä joulu/talvi kuvat.

Aluksi suunnitelmamma oli kuvata lyhtyjä saaristomaisemissa ja sen takia suunnistimme Särkisalon taakse saaristoon kuvaamaan. Alla ensimmäisiä kuvia lyhdyistä.








 Näiden kuvausten jälkeen ja kuvien läpikäymisen jälkeen päädyimme ottamaan aivan uuden lähtökohdan kuvauksille ja vaihdoimme kuvauspaikkaa. Seuraavat kuvausjärjestelyt teimme sisätiloissa. Tarkoitus oli vielä enemmän hakea Ratia -henkeä ja tuoda jotain muutta kuviin kuin saaristoa. Alla näitä kuvia.











Ja alla vielä lopulliset kuvat Ratian lyhdyistä, jotka esittelimme yhdessä muiden tiimien ottamien kuvien kanssa Design Hill:n omistajalle.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti