sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Työharjoittelun parissa Salo Designissa

Yksi työharjoitteluviikko taas takana Salo Designissa. Tämä viikko on mennyt tietokoneen ääressä yrityksen facebook-sivujen sekä nettisivujen päivityksien merkeissä sekä kuvien muokkauksessa.

Alla ensin muutama kuvakollaasi, jotka tein Picasalla tällä viikolla...ja yhden niistä laitoin yriyksen facebook-sivulle.



Yrityksen nettivuille tein erilaisia päivityksiä. Lisäsin yhteystietoja, yhteistyökumppaneita, ajankohtaisuutisia sekä lisäsin galleria-sivulle kuvia. Alla muutama ote yrityksen päivitetyistä nettisivuista.













Tällä viikolla liikkeessä kävi myös Pagunetten edustaja näyttämässä uutta kevään mallistoa...sain olla mukana kun yrityksen omistaja valitsi kankaista uusia malleja tulevaa kevättä varten...luvassa on ihania pastellin sävyjä / kirjaimia / tähtiä sekä myös harmaata sekä valkoista. Mukana tulee olemaann myös muutama väripilkku. Kuvia luvassa näistä vähän myöhemmin...

Viikko on ollut erittäin mielenkiintoinen ja tällä viikolla olen oppinut todella paljon uutta nettisivujen päivityksestä sekä kuvanmuokkauksesta. Ensi viikolla ohjelmassa on ensin koulua ja loppuviikko sujuu lehtimainoksen kuvauksessa / teossa sekä myös luvassa on lisää nettisivujen muokkausta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti