perjantai 14. helmikuuta 2014

Työharjoittelun viimeinen viikko Salo Designissa

Viimeinen työharjoitteluviikko alkoi ensin koulunpenkillä. Saimme valmiiksi tekemämme teippisuunnitelmat Salon Aikuiskoulutuskeskukselle. Tiimimme toimitti useamman valmiin vaihtoehdon ja muutama niistä olikin saanut hyvää palautetta. Omasta suunnitelmastani laitan kuvia blogiin vähän myöhemmin.

Mutta loppuviikko sujui sitten itse työharjoittelupaikassa Salo Designissa. Perjantaina 14.2 alkoi Kevätsiivous -kampanja liikkeessä ja alkuviikko sujui ensin lehtimainoksen kuvauksessa / teossa, josta kuva alhaalla. Viikon aikana kuvasin myös facebook -materiaalia sekä päivitin niitä myös yrityksen facebook -sivuille.


Tämän jälkeen aloimme järjestelemään ja kuvaamaan alennustuotteita sekä järjestämään alennuspöytiä. Alla kuvia aikaansaannoksista.





Työharjoittelu Salo Designissa oli kokonaisuudessaan erittäin mukava ja mielenkiintoinen kokemus. Sain paljon uutta tietoa / näkemystä sisustusasioihin liikkeen omistajalta sekä kokemusta tuli myös kuvausjärjestelyistä sekä facebook -ja nettisivujen päivityksestä, joiden tiimoilta yhteistyö yrityksen kanssa jatkuu myöhemmässäkin vaiheessa. Aika työharjoittelun parissa sujui todella nopeasti ja tuntui haikealta ja oudolta lopettaa harjoittelu tämän liikkeen parissa ja siirtyä seuraavaan työharjoitteluun...mutta siitä sitten myöhemmissä päivityksissä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti