tiistai 30. syyskuuta 2014

Corten seinä

Corten seinä -projekti on myös nyt saatu päätökseen. Tarkoituksemme oli tosiaan suunnitella Corten -teräksestä valmistettavaan seinään kuva, joka tulee esille Salon Seudun Ammattiopiston uuteen rakenteilla olevaan rakennukseen, johon tulee opetustilat mm. ammattiopiston logistiikkapuolelle.

Alunperin lähdin liikkeelle Pinterestistä pinnaamalla mielestäni sopivia seinäkuvia ja alkuajatuksena oli tehdä teksti -seinä, jossa olisi eri tekstejä auton eri osista erilaisilla ja eri kokoisilla fonteilla.

Alla kuvaa tästä ideasta...


Mutta loppujen lopuksi omasta Corten -seinä kuviostani tuli enemmän graafinen. Tarkoitus oli luoda seinään jatkuva kuviointi, joka olisi ajaton, graafinen ja moderni. Tätä puolsi varsinkin se, että seinän kuva tulisi olemaan pysyvä ja esillä rakennuksessa pysyvästi.
Halusin tuoda siihen myös jonkun muuttuvan elementin, joka toi kuvaan myös erilaisuutta. Alla kuva lopullisesta seinästä planssi -muodossa, jonka esittelemme myös asiakkaalle.



Projektia oli kiva tehdä ja suunnittelutöiden tekemisestä nautin! Ainoa huono asia oli ajan puute,         toiveena olisi ollut enemmän aikaa, jota olisi voinut käyttää suunnittelutyöhön. Mutta loppujen            lopuksi olen tyytyväinen lopulliseen tulokseen ja saa nähdä, minkä työn asiakas valitsee luokastamme toteutettavaan seinään.                                                                                                                              



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti