maanantai 7. lokakuuta 2013

Arabia kuvauspäivä...

Opiskeluihimme on tässä jaksossa kuulunut kuvausjärjestelyt ja siihen liittyen osallistuimme Arabian "Suomen kaunein kattaus" -kilpailuun...Tehtävänä oli ehdä kattaus käyttäen suurimmaksi osaksi Arabian astiota ja muodostaa niistä mahdollisimman kaunein kattaus - Suomen kaunein!



Kata -tiimimme alkoi innoissaan ideoimaan kyseistä kattausta ja alusta lähtien olimme kattauksen suhteen aika paljon samoilla linjoilla. Ideana oli luoda kuvausympäristöksi "maalaishenkinen" ympäristö ja muu rekvisiitta paitsi, Arabian astiat, olisivat vanhoja.
Kävimme hankkimassa meille vanhan oven Maurin makasiinista Perniöstä, jota meidän oli tarkoitus käyttää pöytänä ja samalta matkalta löysimme pöydälle jalat ja muutaman laudanpätkän sekä vanhoja heinäseipäitä, joista rakensimme kattauksellemme penkit.

Kuvausympäristöksi saimme käyttöömme Salon vanhan kaupungintalon pihan, jossa kuvasimme kattausta monesta eri näkökulmasta...tässä esimerkkinä yksi...























Tässä muutama "fiiliskuva" kuvausympäristöstämme...






Tässä muutama yleiskuva kattauksestamme...












 

Ja tässä muutama kuva suoraan edestäpäin...









Ja tässä joitakin lähikuvia sekä kattauksesta että muutamasta muusta...










Seuraavana tulee kohtisuoraan kuva ylhäältä käsin...otettuna sieltä pakettiauton päältä...kuten aikaisemmista kuvista näkyy...

 






 





Ja lopuksi vielä muuta ihana "fiiliskuva"...





















 

 
 
 
 Kuvauspäivä oli todella mahtava ja tiimimme mielestä kattauksemme on Suomen kaunein!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti