tiistai 1. lokakuuta 2013

Tämän jakson aiheena opiskelujemme varrella on kuvausjärjestelyt. Olemme muodostaneet uudet tiimit luokassa ja meidän tiimimme nimi on "KATA".
Kuvauksemme aiheena on ARABIA -kattaus. Tarkoituksena on käyttää Arabian -tuotteita kattauksessamme ja kuvata eri kattauksia. Ja tehdä tietenkin maailman paras ja näyttävin kattaus ihanista tuotteista!
Tarkoitus on luoda kattaukselle tarina ja "tehdä" kuvista sekä tarinasta lehtijuttu.
Olemme tiimissämme luoneet kattaukselle tarinan. Tarina alkaa näin...
Helsinkiläinen pariskunta on ostanut "maalta" vanhan maalaistalon, joka heidän on tarkoitus kunnostaa itselleen kodiksi. Ennen remonttia he päättävät järjestää lähimmille ystävilleen illanistujaiset, jossa he esittelevät paikkaa ystävilleen ja tarjoavat hyvää ruokaa...loput tarinasta kuulet myöhemmin.
Olemme myös vähitellen päässeet kuvausjärjestelyissämme vauhtiin ja tänään saimme sovituksi meille kuvauspaikan. Tarkoitus on käyttää kuvauspaikkana Salon vanhaa kaupungintaloa. Kävimme tänään tutustumassa paikkaan ja se sopi tarkoitukseemme täydellisesti!
Alla kuvia ensimmäisistä koekuvauksista, joissa teimme "testi-asetelmia" ja saimme kokemusta kamerasta sekä näimme, miten kamera, astiat ja valo reagoivat toisiinsa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti