torstai 5. syyskuuta 2013

Tänään torstaina 5.9.2013 meillä visualisti -opiskelijoilla oli ohjelmassa Yrittäjäpäivä. Toisen vuoden visualisti -opiskelijat olivat tehneet kovan työn ja järjestäneet hienon Yrittäjäpäivä -tapahtuman kauppiksen tiloihin sekä Astrum -keskukseen. Alla kuvaa aulatilasta. 


Yrittäjäpäivän avasi Patrik Stara, Stara Consultingista. 
Patrik Staralla oli todella hyviä ideoita ja neuvoja meille opiskelijoille, miten toimia ja elää sekä omassa elämässä sekä yrittäjänä. Hän on toiminut yrittäjänä jo yli 10:n vuoden ajan, joten tietoa ja taitoa häneltä löytyy. Hän halusi tuoda opiskelijoille esille sen asian, että yrittäjänä toimiminen ei ole lainkaan huono asia vaan sellainen, mitä meidän jokaisen kannattaisi harkita. 

Yrittäjäpäivän avauksen jälkeen kiiruhdimme kuuntelemaan bloggauksen eksperttejä. Bloggaajat Janne Nakka, Säde Puusa, Thelma Romu sekä Valtteri Sandberg kertoivat meille sekä omasta elämästään bloggaajana ja bloggauksesta.
 
Tässä myös blogiosoitteet: www.naag.indiedays.com, www.thelmanblogi.blogspot.fi, www.sopulipopulaatio.blogspot.fi, www.vogueisonlypaper.blogspot.fi. Kannattaa käydä tsekkaamassa! Heillä oli hyviä ajatuksia sekä kokemuksia bloggaamisesta ainakin tällaiselle, joka on vasta bloggauksen alussa! Varsinkin Säde Puusan ajatukset bloggauksesta vaikuttivat mielenkiintoisilta!

Bloggaus-seminaarin jälkeen seurasimme toisen luokan visualistien järjestämää muotinäytöstä. Malleina toimivat ammattiopiston opiskelijat ja vaatteet olivat Salossa sijaitsevista liikkeistä, kuten mm. Vero Modasta, Snop Shopista, Jack and Jonesista, Trendilaukusta sekä Glitteristä. 

Pahoitteluni kuvien huonoa laatua! Kännykkäkameralla ei oikein kuvaaminen onnistunut valoheijastuksen takia. Muotinäytös oli kuitenkin hyvä ja tuntui varsinkin miellyttävän nuorisoa! Astrum -keskuksen tilat olivat kuin luodut muotinäytökselle ja kaikille näytöstä seuraanneille riitti tilaa.

Ja sitten olikin jo Duudsoneiden Jarnon vuoro! 
Häntä me olimmekin jo odottaneet! Jarnon esitys oli kuten odottaa saattoi mahtava! Huomaa, että hän osaa ottaa yleisönsä haltuun. Jarno kertoi meille, miten Duudsonit olivat saaneet alkunsa ja miksi he olivat halunneet lähteä luomaan ja toteuttamaan unelmaansa! Ja tärkein viesti on, että "MIKÄÄN EI OLE MAHROTONTA!" Unelmiinsa täytyy uskoa ja täytyy olla valmis tekemään paljon työtä niiden eteen. Nämä meidän pitäisi muistaa, eikä luovuttaa liian helpolla kun ongelmia tai esteitä tulee eteen.

Jarnon esityksen jälkeen kiersimme kauppiksen tiloissa vielä tutustumassa mm. Visualistien sommittelemaan tilaan, jossa oli mahdollisuus kuvata itsensä ja luoda kuvalle oma tausta. Hyvä Idea! Kauppiksen tiloissa oli myös paljon muuta ohjelmaa, kuten esim. Osuuskunnan standi sekä LinkedIn -piste, jossa kävimme luomassa oman LinkedIn -tunnuksen.


Tässä vielä muutama kuva Yrittäjäpäivän somistuksista sekä meidän oman luokan tulevia visualisteja!

Yrittäjäpäivän tapahtuma oli kokonaisuudessaan monipuolinen sekä innostava. Visualisti -opiskelijat olivat todellakin tehneet paljon töitä tapahtuman eteen. Meille päivä oli myös hyvä tilanne tarkastella tapahtumaa sitä silmällä pitäen, että olemme itse järjestämässä kyseistä tapahtumaa ensi vuonna! Hyviä ideoita tuli jo tänään! Nyt vain niitä kehittelemään ja kiitos vielä tilaisuuden järjestäjille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti